Kezdőlap Kapcsolat Cégbemutató Szolgáltatások Letöltések

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy ezúton ismertessük meg Önnel a VisionSec Kft-t, mely elektronikus vagyonvédelmi, beléptető, videotechnikai rendszerek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartására szakosodott vállalkozás. Cégünk továbbá vállal élőerős őrzési feladatokat.

Célunk az, hogy a kis és nagy felhasználók megbízható és hosszútávon együttműködő partnerei legyünk, biztosítsuk a biztonságtechnikai rendszerek megbízható működését költségkímélő megoldásokkal úgy, hogy ezzel az ügyfeleink legnagyobb megelégedését érjük el. Ezen cél megvalósítása érdekében beszállítóinkkal az eltelt évek alatt igen erős és hosszú távú együttműködést sikerült létrehozni. 

Cégünk rendelkezik a vagyonvédelmi tevékenységhez szükséges Rendőrhatósági Engedéllyel, tagja a Vagyonvédelmi Szakmai Kamarának, valamint rendelkezik a tevékenységhez szükséges felelőségbiztosítással.

A fő profilunkmagán és ipari ingatlanok, objektumok, irodaházak vagyonvédelmi riasztó, tűzjelző, beléptető, videotechnikai és gyengeáramú rendszereinek tervezésére, kivitelezésére és azok karbantartása. Természetesen minden további egyéb gyengeáramú feladatot készséggel végzünk el. Cégünk számára rendkívül fontos a folyamatos megbízható szolgáltatások nyújtása. Az általunk felhasznált eszközök csak a megfelelő minősítéssel és a legmegbízhatóbb gyártóktól származnak. Cégünk nagy gondot fordít a jó minőségű eszközök megválasztására. Ezzel párhuzamosan büszkék vagyunk az elvégzett munkáinkra. Különösen fontos az elvégzett munka magas szakmai színvonala, kiváló minősége
Több megrendelőnk azért választ minket, mert a több éves tapasztalattal a hátunk mögött mindig a számára legmegfelelőbb megoldást ajánljuk, figyelembe véve az anyagi lehetőségeket. A biztonságtechnika kiemelt szakág. Itt nem arról van szó, hogy nem működik a klíma. A legnagyobb érték a nyugalom és a biztonság, melyet családunk, vállalkozásunk, értékeink biztonsága jelenti. Ezért cégünk folyamatos 24 órás szervizszolgáltatás nyújt ügyfeleink részére.

A következő szolgáltatásainkat ajánljuk figyelmébe:

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek esetén:

  • árajánlat készítése,
  • tervezés, telepítés,
  • javítás,
  • karbantartás,
  • meglévő rendszer műszaki felülvizsgálata
  • távfelügyeleti csatlakoztatás

Élőerős őrzés esetén:

  • objektum védelem
  • rendezvény biztosítás
  • biztonsági takarítás

Reméljük, rövid bemutatkozásunkkal is sikerült felkeltenünk érdeklődését, megkeresésére történő szakszerű intézkedéseinkkel pedig elnyerhetjük bizalmát.

Köszönjük a látogatását, további jó böngészést kívánunk!

 

Created by art-soft.hu | Copyright © 2000 - 2018 VisionSec Kft. All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.