Kezdőlap Kapcsolat Cégbemutató Szolgáltatások Letöltések

Élőerős őrzés

A VisionSec Kft szakértői csapata pontosan meghatározza, hogy vállalkozása értékeinek gazdaságos és megbízható védelme milyen módon valósítható meg. Szakképzet munkatársaink gyakorlatilag az élet minden területén fontos támaszai lehetnek a jól működő gépezetnek mely az Ön cégét jellemzi. Az általunk biztosított objektumok, rendezvények és személyek elégedettségét a hosszú távú együttműködés fémjelzi. Sokan nem is gondolják, hogy milyen fontos lehet a takarító személyzet megbízhatósága. A cégét érintő fontos adatok halmaza kerülhet a szemetesben, amely ha rossz kezekbe kerül könnyen jelentős anyagi károkat okozhat, melyből a konkurens piaci partnerek profitálhatnak.

biztonságiőr élőerős őrzés testőr

•Recepciós feladatok
Munkatársaink az európai unió szabványait követve a telefonközpontok kezelésétől kezdve a beérkező szállítmányok ellenőrzésén át az idegen nyelvű vendégek udvarias, intelligens fogadásáig mindenütt képesek minőségi munkát végezni.

• Objektumvédelem
Cégünk az objektum jellegét, méretét, funkcióját és bűnügyi helyzetét szem előtt tartva megfelelő létszámú, felszereltségű és szakképzettségű őrző személyzetet biztosít a nap 24 órájában a megrendelőink részére.
Külön megrendelése az objektum egyedi biztonságtechnikai és élő-erős védelmi tervét is elkészítjük.
Magánlakások hétvégi házak, parkolók, villák, és egyéb objektumok őrzését is ellátjuk.

• Rendezvénybiztosítás
A biztonsági szakemberek ma már elengedhetetlen jelenlévők a különböző rendezvényeken. Legyen szó sport- vagy kulturális eseményről, koncertekre, fesztiválokra, vagy éppen bálokra történő beléptetésekről.

Munkatársaink egyenruhája mindig a rendezvénynek megfelelő,  stílusos és elegáns öltönytől kezdve a lezserebb, de nem túl sportos nyakkendővel viselt egyen ingen át a gyakorlóig. Beolvadnak a rendezvény környezetébe, de mindig jól láthatóak lesznek.

• Személyvédelem
Kizárólag egyedi megállapodás szerint, a megrendelő igényeit kielégítő módon előzetes információk birtokában végezzük. Gépjármű, illetve motoros kishajók vezetésében, önvédelemben, fegyverhasználatban jártas, illem és protokollismerő, idegen nyelvet beszélő, jó állóképességgel rendelkező szakemberek látják el időkorlátozás nélkül az ön személyi védelmét.

• Takarítás
Szolgáltatásainkat a megrendelő által meghatározott területeken és arra kidolgozott takarítási technológiával valósítjuk meg. Központi figyelmet fordítunk a vezetői állomány kiválasztására. A dolgozói állomány kiválasztása szakmai és megbízhatósági szempontok szerint történik. Munkatársaink előre rögzített időbeosztásban, azonos időpontban kezdenek dolgozni.  Munkánk minőségét a következetes szervezéssel felépített ellenőrzési rendszerünk szavatolja, melynek szálai az erre kijelölt vezetőnél futnak össze. A területre koordinátort biztosítunk, aki többéves gyakorlattal rendelkezik takarításban. Feladatai közé tartozik az intézmények takarítási tevékenységének szervezése, irányítása, a követelmények betartatása, a területek és csoportvezetők ellenőrzése. Társaságunk tevékenysége során csak az ÁNTSZ, OTH és OKI bevizsgált és engedéllyel rendelkező fertőtlenítő- és tisztítószereket alkalmaz

Created by art-soft.hu | Copyright © 2000 - 2018 VisionSec Kft. All rights reserved!
Az oldal tartalma és képanyagai védett információnak minősülnek, másolása, felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges.